E-bike

E- Bike

Altijd wind mee! De elektrische fiets maakt fietsen comfortabeler. Bovendien is de fiets milieuvriendelijk en handig alternatief voor autoritten naar bijvoorbeeld de supermarkt, de sportschool of het kantoor. De kilometers die u maakt met de elektrische fiets aflegt zijn 50 keer minder milieubelastend dan die met de auto. De elektrische fiets is bovendien goedkoop in gebruik.

Sparta ION

Dé technologie die elektrisch fietsen groot heeft gemaakt. De ION technologie wordt geprezen om haar ongeëvenaarde en natuurlijke rijcomfort. Afhankelijk van jouw behoefte zijn er ION’s met zowel onzichtbare en uitneembare accu’s. Er zijn verschillende ION uitvoeringen mogelijk.

Voordelen van een ION:
De beste techniek
Altijd up-to-date door intelligente software
Gashendel
Display
Sparta 5 jaar lang, 100% garantie
Ontwerp jouw eigen ION


 

Gazelle Innergy

Gazelle e-bikes met innergy-technologie zijn zo ontworpen dat u niet ziet dat het fietsen zijn met trapbekrachtiging.
Dankzij een kleine accu onder de bagagedrager en omdat de compacte motor is weggewerkt in de voornaaf.
Wat u wel ziet is een topmodel uit de Gazelle collectie, waarop alleen de beste kwaliteitsonderdelen zijn gemonteerd.

Batavus; Elektrische fietsen

Moderne elektrische fietsen voor dames en heren, in verschillende prijsklassen en voor elk gebruik. Met keuze uit drie typen aandrijfsystemen (achter, midden, voor), een zichtbare of onzichtbare  accu, derailleurversnelling of naafversnelling, sportief of comfortabel, alles is mogelijk. Bij enkele modellen kun je zelfs je accucapaciteit kiezen en dus de actieradius. Ook heb je de keuze uit meerdere technologieën. Standaard met de betrouwbaarheid die je van Batavus mag verwachten.